اصفهان، بزرگراه آقابابایی، شهرک سلامت، فاز یک، طبقه دوم، کلینیک قلب و آریتمی تپش

دکتر مصطفی حکمت متخصص نارسایی قلب در اصفهان

نارسایی قلب چیست و فرآیند آن چگونه است؟

نارسایی قلب در اصفهان که گاهی اوقات تحت عنوان نارسایی احتقانی قلب شناخته می شود عبارت است از اختلال ساختمانی یا عملکردی قلب در توانایی پرشدگی یا تخلیه بطن ها از خون. نارسایی قلبی سندرومی بالینی است که با علائم و نشانه های افزایش بار مایعات یا پرفیوژن بافتی ناکافی مشخص می شود. مکانیسم زمینه‌ های نارسایی قلب یا سنکوب عبارت است از اختلال در ویژگی های انقباض قلب و یا پیدایش آسیب در پرشدگی قلب که هر دو وضعیت موجب سبب کاهش برون ده قلبی کمتر از حد طبیعی می شوند. برون ده قلبی پایین به فعال شدن مکانیسم های جبرانی منجر می شود که توانند سبب افزایش بار کاری قلب و ایجاد مقاومت نسبت به پر شدن قلب شوند. نارسایی قلبی وضعیتی پیش رونده و مادام العمر بوده که باعث تغییر در سبک زندگی می شود. داروها به منظور پیشگیری از بروز دوره های احتقانی حاد که با افزایش علائم بیماری افت برون ده قلبی و کاهش پرفیوژن مشخص می شود باید همواره مصرف گردند. نارسایی احتقانی قلب می تواند به دلیل تعدادی از مشکلات سیستم قلبی عروقی ایجاد شود مثلاً فشار خون مزمن، بیماری های عروق کرونری و بیماری های دریچه ای. این اختلالات می تواند سبب نارسایی سیستولیک، نارسایی دیاستولیک یا هر دوی آن ها شوند، تعدادی از بیماری های سیستمی می تواند در ایجاد شدن یا شدت یافتن نارسایی قلب موثر باشند. نارسایی قلبی ممکن است در اثر اختلال سمت راست یا سمت چپ و یا هر دو سمت قلب رخ دهد. معمولا نارسایی قلبی در سمت چپ قلب رخ می‌ دهد. سمت چپ قلب قدرتمندتر بوده و خون را به سراسر بدن پمپ می‌ کند. دهلیز چپ قلب، خون را از ریه‌‌ ها تحویل گرفته و آن را به بطن چپ می‌ فرستد و از آنجا خون وارد گردش خون عمومی بدن می‌ شود. اگر بطن چپ قلب، ضعیف شود و نتواند خون دریافتی را کاملا به جلو پمپ نماید، خون به سمت عقب و به داخل ریه‌‌ ها پس می‌ زند.

وقتی که بطن چپ نتواند به درستی منقبض شود، نارسایی سیستولی قلب روی می‌ دهد. در نارسایی سیستولی، با هر ضربان قلب مقادیر کافی خون به سراسر بدن پمپ نمی‌ شود. وقتی که دیواره‌ های عضلانی قلب سفت می‌ شوند و نمی‌ توانند به حد کافی شل (ریلکس) شوند، نارسایی دیاستولی رخ می‌ دهد. در نارسایی دیاستولی، قلب سفت شده و نمی‌ تواند در بین انقباضات از خون کافی پر شود.

 در هر دو حالت (نارسایی سیستولی و نارسایی دیاستولی) خون وارده شده به سمت چپ قلب به سمت عقب یعنی به داخل بافت ریه پس می‌ زند. وقتی که تجمع خون در رگ‌ های کوچک ریه‌ها (مویرگ‌ها) به نقطه بحرانی رسید، خون به داخل کیسه‌ های هوایی (آلوئول ها) نشت کرده و احتقان ریوی ایجاد می‌ شود.

 این تجمع خون که موسوم به “ادم‌ ریوی” می‌ باشد، تنفس را دشوار می‌ کند.

همچنین نارسایی قلبی ممکن است سمت راست قلب را متاثر کند. نارسایی سمت راست قلب به دلیل بیماری ریوی یا در نتیجه نارسایی سمت چپ قلب اتفاق می‌ افتد سمت راست قلب، خون برگشتی از بدن را دریافت می‌ کند و آن را به داخل ریه‌ ها پمپ می‌کند تا اکسیژنه شود. ممکن است سمت راست قلب توسط فشار برگشتی ناشی از نقص بطن چپ آسیب ببیند.

وقتی که توانایی سمت راست قلب برای پمپاژ خون، کاهش می‌یابد، خون به سمت عقب یعنی به داخل سیاهرگ‌ ها بر‌می‌‌ گردد و باعث تورم بافت‌ها و اعضای بدن می‌ شود.  این نوع ادم بیشتر در ساق‌ ها، مچ پاها و پاها دیده می‌ شود. سیاهرگ های گردن نیز ممکن است متورم شوند. اندام‌ های شکمی بویژه کبد و حفره شکمی که شامل روده‌ ها می‌ باشد نیز ممکن است بزرگ و حساس شوند که باعث می‌ شوند شما احساس تهوع یا پری شکمی نمایید.

دکتر مصطفی حکمت متخصص قلب و عروق و آنژیوگرافی در اصفهان از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۲۰ آماده ی خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد. جهت نوبت دهی و مشاوره با کارشناسان می توانید با شماره ۰۹۳۵۱۷۰۰۱۶۷ ارتباط بگیرید

انواع نارسایی قلبی

همان‌طور که پیش‌ازاین گفتیم نارسایی قلب در اصفهان می‌تواند در بطن راست، بطن چپ یا هر دو بطن ایجاد شود. نارسایی قلبی یک بیماری طولانی‌مدت است که  باگذشت زمان بد‌تر می‌شود. وقتی قلب بیمار قدرت پمپاژ خون کمتری داشته باشد باعث آسیب رساندن به سایر اندام‌های بدن می‌شود. امروزه در سراسر جهان حدود ۶۴ میلیون نفر به بیمار‌ی نارسایی قلبی مبتلا هستند که تعداد بسیار زیادی از آنها را افراد بالای ۶۵ سال تشکیل می‌دهند. به این نکته توجه داشته باشید که سال‌ها طول می‌کشد تا بیماری نارسایی قلبی ایجاد شود به همین دلیل ممکن است اکنون به این بیماری مبتلا نباشید؛ اما بعد از سال‌ها در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار بگیرید. باتوجه‌به این نکته بهتر است از همین‌الان تغییراتی را در شیوه زندگی خودتان ایجاد کنید تا از بروز این بیماری جلوگیری کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا انواع نارسایی قلب را با هم بررسی کنیم:

نارسایی قلبی سمت چپ

در بین انواع مختلف نارسایی قلب در اصفهان، نارسایی قلبی سمت چپ از بقیه شایع‌تر است. بطن چپ قلب در پایین سمت چپ  قرار دارد و وظیفه آن پمپاژ خون پر از اکسیژن و مواد غذایی به قسمت‌های مختلف بدن است. نارسایی قلب سمت چپ یا نارسایی قلبی با کاهش عملکرد بطن چپ (HF_rEF) زمانی رخ می‌دهد که بطن چپ بزرگ می‌شود؛ اما نمی‌تواند به‌اندازه کافی منقبض شود تا مقدار کافی از خون پر از اکسیژن و مواد غذایی را به سایر قسمت‌های بدن پمپاژ کند. در صورت بروز نارسایی قلبی سمت چپ خون پمپاژ شده به ریه‌ها بازگشته و باعث تنگی نفس و تجمع مایعات می‌شود.

نارسایی قلبی سمت راست

اگرچه شایع‌ترین نوع نارسایی قلب، نارسایی قلبی سمت چپ است؛ اما نارسایی قلبی می‌تواند سمت راست قلب بیمار را نیز تحت‌تأثیر قرار دهد. بطن راست قلب وظیفه دریافت اکسیژن از ریه‌ها به‌وسیله پمپاژ خون به آن‌ها را به عهده دارد. زمانی که بطن راست به‌خوبی خون را پمپاژ نکند باعث ایجاد نارسایی سمت راست قلب می‌شود. خوب است بدانید  با تجمع مایع در ریه‌ها بطن راست نمی‌تواند وظیفه خود را انجام دهد. علاوه بر این شرایط پزشکی دیگری نظیر بیماری ریوی و مشکلات سایر اندام‌های بدن نیز می‌تواند باعث بروز علائم مرتبط با نارسایی قلبی شود‌. تورم نواحی تحتانی بدن مثل پا جزو علائم نارسایی قلبی سمت راست به شمار می‌رود. اگر به این بیماری مبتلا هستید، برای درمان نارسایی بطن راست قلب می‌توانید به دکتر مصطفی حکمت، بهترین دکتر نارسایی قلب اصفهان مراجعه کنید.

نارسایی دیاستولیک قلب

نارسایی قلبی با حفظ عملکرد بطن چپ ( HF_pEF ) یا نارسایی دیاستولیک قلب زمانی رخ می‌دهد که قلب به شکل طبیعی منقبض می‌شود و خون را پمپاژ می‌کند؛ اما بطن‌ها ضخیم‌تر و سفت‌تر از حالت طبیعی خود هستند‌. در این شرایط بطن‌های قلب بیمار نمی‌توانند به‌اندازه کافی شل و تا آخر پر شوند. در این صورت خون کمتری در بطن‌های بیمار وجود دارد و قلب در زمان انقباض خون کمتری را به بقیه اعضای بدن پمپاژ می‌کند. نارسایی دیاستولیک قلبی در زنان بیشتر از مردان دیده می‌شود.

نارسایی سیستولیک قلب

نارسایی سیستولیک قلب زمانی رخ می‌دهد که عضله قلب بیمار نتواند به‌خوبی منقبض شود. در نارسایی سیستولیک، قلب بیمار نمی‌تواند خون سرشار از اکسیژن را به‌خوبی پمپاژ کند. به‌طورکلی  نارسایی سیستولیک زمانی رخ می‌دهد که قلب ضعیف و بزرگ شده باشد. خوب است بدانید نارسایی دیاستولیک و سیستولیک می‌تواند در هر دو بطن قلب ایجاد شود. این نارسایی در مردان بیشتر از زنان دیده می‌شود.

نارسایی دیاستولیک قلب چیست؟

حفره‌های پایینی قلب شما در حالت عادی در طی انبساط ریلکس شده و پر از خون می‌شوند. اما در حالت نارسایی دیاستولیک، قلب از حالت ریلکس بودن خارج می‌شود و به نوعی یک نارسایی صورت می‌گیرد. در این حالت، خون و مایعات در ریه‌ها، شکم و پاها جمع می‌شود و اختلالاتی را در بدن ایجاد می‌کند. از علائم و اختلالات عملکرد دیاستولیک قلب می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • خستگی
  • تورم پاها
  • تهوع و عدم اشتها
  • تنگی نفس
  • افزایش وزن

 

پزشک برای تشخیص نارسایی دیاستولیک قلب از اکو کاردیوگرام استفاده می‌کند. در این روش از اولتراسوند یا امواج فراصوت برای نحوه عملکرد قلب در زمینه پمپاژ خون استفاده می‌ نمایند. بسیاری از افراد که از این اختلال رنج می‌برند ممکن است که تنها مشکلات تنفسی داشته باشند که با بدتر شدن وضعیت بیمار، علائم وی پیشرفت می‌کند و نارسایی قلبی نیز شدت می‌یابد.

همچنین قابل ذکر است افرادی که از نظر فیزیکی غیرفعال هستند و افراد دارای سن بالای ۷۰ سال بیشتر در معرض نارسایی قلبی دیاستولیک هستند.

علائم و نشانه های نارسایی قلب در اصفهان چیست؟

علائم و نشانه های نارسایی قلب چیست؟

علائم و نشانه های نارسایی قلبی می تواند مربوط به این باشد که کدام یک از بطن های قلب درگیر هستند.

نارسایی قلبی سمت چپ علائم متفاوتی از نارسایی قلبی سمت راست ایجاد می کند، در نارسایی قلبی مزمن ممکن است علائم و نشانه های نارسایی در هر دو بطن در بیمار وجود داشته باشد.

نارسایی قلب علل مختلفی دارد. بعضی اوقات علت دقیقی برای آن یافت نمی‌ شود. شایع‌ ترین علل نارسایی قلب به شرح زیر است:

  • بیماری عروق کرونر (عروق قلب)

در این بیماری به دلیل انسداد نسبی یا کامل رگ یا رگ های کرونر قلب، خون‌ رسانی به قلب به صورت جزئی یا کامل مختل شده و در نتیجه قسمتی از قلب غیر فعال می شود.

  • مشکلات عضله قلب (کاردیومیوپاتی)

  • فشار خون بالا

  • مشکلات دریچه‌های قلب

  • ضربان غیرطبیعی قلب (آریتمی)

  • استفاده از مواد سمی (مانند الکل یا مواد مخدر(

  • بیماری مادرزادی قلبی

  • دیابت

  • بیماری‌های غده تیروئید

علائم نارسایی قلبی خفیف

نارسایی قلبی خفیف بیماری خطرناکی نیست و بسیاری از افرادی که به این بیماری مبتلا هستند بعد از گذشت زمان نسبتاً زیادی به طور کامل بهبود پیدا می‌کنند. البته به این نکته توجه داشته باشید که افرادی که به این بیماری مبتلا هستند اغلب سبک زندگی ناسالمی دارند و ممکن است مجدداً به این بیماری مبتلا شوند.  ۵۰ درصد از کسانی که به نارسایی قلبی خفیف مبتلا هستند به طور کامل خوب می‌شوند؛ اما در مواردی که این بیماری در فرد باقی می‌ماند باعث بروز عوارض خطرناکی می‌شود. علائم نارسایی قلبی خفیف به شرح زیر است:

  • تنگی نفس (خصوصا زمان راه‌رفتن، بالا رفتن از پله‌ها یا فعالیت)
  • تنگی نفس هنگام درازکشیدن
  • کاهش اشتها
  • تنگی نفس ناگهانی شبانه که باعث بیدار شدن از خواب می‌ شود
  • خستگی یا ضعف عمومی (شامل کاهش توانایی در ورزش کردن)
  • تورم پا
  • تورم شکم یا احساس پری در شکم
  • ضربان قلب سریع یا نامنظم یا #کاهش ضربان قلب
  • افزایش وزن ناگهانی (۵ درصد یا یک کیلوگرم در روز برای ۳ روز پیاپی)
  • سرفه و خس‌خس سینه به‌طور مزمن
  • تهوع

در صورت بروز هر یک از این علایم به پزشک مراجعه کنید، خصوصاً اگر سابقه بیماری قلبی دارید.

تشخیص نارسایی قلبی

اگر برای درمان نارسایی قلبی به دکتر نارسایی قلب مراجعه کنید، ابتدا تحت معاینه فیزیکی قرار می‌گیرید. معاینه فیزیکی بیمار و بررسی علائم فیزیکی او در تشخیص بیماری بسیار حائز اهمیت است. به طور مثال پزشک با گوش‌دادن به ریه می‌تواند تجمع مایع در ریه را تشخیص دهد. به این نکته توجه داشته باشید که عوامل خطری مثل دیابت و فشار‌خون بالا برای تشخیص نارسایی قلب در اصفهان بسیار مهم است. در گام بعدی تشخیص نارسایی قلب در اصفهان پزشک آزمایش‌ها را بررسی‌ می‌کند و موارد مهم را به بیمار توصیه می‌کند که در ادامه به مهم‌ترین آنها می‌پردازیم:

  • آزمایش خون

قلب انسان توانایی تولید انواع خاصی از هورمون‌ها را دارد. زمانی که انسان به نارسایی قلبی مبتلا باشد سطح این هورمون‌ها بالاتر از حد طبیعی است، به همین دلیل پزشک ممکن است آزمایش خون را به بیمار خود توصیه کند.

  • آنژیوگرافی

در آنژیوگرافی یک لوله نازک به اسم کاتتر از طریق یک رگ خونی به سمت قلب فرستاده می‌شود و یک رنگ از طریق کاتتر به بدن بیمار تزریق می‌شود. در این روش با استفاده از اشعه ایکس انسداد رگ‌ها آسان‌تر تشخیص داده می‌شود.

  • عکس از قفسه سینه

با استفاده از تصاویر اشعه ایکس می‌توان اندازه قلب و وضعیت ریه‌ها را بررسی کرد.

  • اکوکاردیوگرافی

اکوکاردیوگرافی جهت بررسی اندازه، عملکرد و ساختار حفره‌ها و دریچه‌های قلب انجام می‌شود.

نارسایی قلبی در زنان

مهم نیست چند ساله هستید یا از چه نژادی هستید؛ زیرا در هر شرایطی خطر بیماری نارسایی قلبی شما را تهدید می‌کند و نارسایی قلبی در سراسر کره خاکی دلیل اول مرگ‌ومیر زنان محسوب می‌شود. احتمالاً مثل بیشتر افراد از این خطر آگاهی ندارید و از علائم نارسایی قلبی در زنان نیز بی‌اطلاع هستید. به‌خاطر سلامت خودتان هم که شده در ادامه با ما همراه باشید تا علائم نارسایی قلبی در زنان را برای شما شرح دهیم:

  • خستگی
  • احتقان
  • محدودیت فعالیت
  • تورم مچ پا
  • تنگی نفس
طول عمر بیماران قلبی - متخصص قلب در اصفهان

طول عمر بیماران نارسایی قلبی

اگر به بیماری نارسایی قلب در اصفهان مبتلا هستید، باید بدانید که به طور قطعی نمی‌توان گفت تا چه مدت زنده هستید. به‌طورکلی سبک زندگی بیماران نارسایی قلب در اصفهان و هرکجای دیگری تأثیر بسزایی در طول عمر آنها دارد. کاهش وزن، ورزش‌کردن منظم، کاهش مصرف نمک و مدیریت استرس به ارتقا کیفیت زندگی بیماران مبتلا به نارسایی قلبی کمک شایانی می‌کند.

آیا نارسایی قلبی باعث مرگ می‌شود؟

بیماری نارسایی قلبی یک بیماری خطرناک است؛ به همین دلیل میزان مرگ‌ومیر بیمارانی که  به نارسایی قلبی مبتلا هستند در سطح ۳ و ۴ قرار دارد و حدود نیمی از مرگ‌ومیر ناگهانی را به خود اختصاص می‌دهد. به این نکته توجه داشته باشید که اگر بیماری نارسایی قلبی به‌موقع تشخیص داده نشود و به مرحله پیوند قلب برسد احتمال در معرض خطر مرگ قرارگرفتن بیمار بسیار بالا است.

بررسی و یافته های تشخیصی

علائم و نشانه های ادم ریوی و محیطی، ارزیابی عملکرد بطن ها، اکوکاردیوگرام گرافی قفسه سینه الکتروکاردیوگرام، بررسی های آزمایشگاهی: الکترولیت های سرم، نیتروژن اوره خون، کراتی نین، هورمون محرک تیروئید، شمارش کامل سلولی، آزمایش تجزیه کامل خون، تست ورزش و کاتتریزاسیون قلبی

هدف کلی از مداخلات در نارسایی قلبی برطرف کردن علائم به منظور ارتقاء سطح عملکرد و کیفیت زندگی بیمار و همچنین افزایش شانس بقا است انواع درمان ها بر اساس شدت اختلال در بیمار متفاوت است و شامل داروهای خوراکی و تزریقی تغییرات اساسی در شیوه زندگی اکسیژن درمانی استفاده از وسایل کمکی کاشتنی و پروسیجرهای جراحی می باشد.

 تغییرات مورد نظر در شیوه زندگی شامل محدودیت دریافت سدیم اجتناب از مصرف بی رویه مایعات الکل و سیگار کاهش وزن در صورت لزوم و ورزش منظم می باشد.

درمان نارسایی قلب برای پمپاژ بهتر قلب و رفع علایم کمک کننده است، اما بیماری نارسایی قلب به‌طور کامل بهبود نمی‌ یابد.

 بخش مهمی از درمان شامل بهبود عوامل ایجاد کننده نارسایی قلب است، مانند کاهش فشار خون و اصلاح دریچه‌ های قلب. همچنین، درمان شامل تغییر روش زندگی و مصرف دارو نیز می‌ باشند. در این‌جا مواردی که باید با پزشکتان مشورت کنید را ذکر می‌ کنیم.

درمان نارسایی قلبی

برای پاسخ به این سؤال که آیا نارسایی قلبی درمان دارد باید بگوییم که بله اما درمان نارسایی قلب به معنای ازبین‌رفتن بیماری نیست. بیماری نارسایی قلب در اصفهان یک بیماری مزمن است که در طول زندگی به مدیریت نیاز دارد‌. به این نکته توجه داشته باشید که بخش مهمی از درمان نارسایی قلب در اصفهان شامل بهبود عوامل ایجادکننده نظیر کاهش فشارخون و اصلاح دریچه‌های قلب است. البته ازآنجایی‌که پیشگیری بهترین درمان است در مواجه با علائم اولیه نارسایی قلبی بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:

  • از کشیدن سیگار خودداری کنید
  • مواد غذایی سالم و کم‌چرب بخورید
  • وزن خود را کم کنید
  • زیاد نمک مصرف نکنید
  • مصرف شکر و سایر فراورده‌های غذایی شیرین را به حداقل برسانید
  • خوب بخوابید
  • الکل مصرف نکنید
  • همیشه ورزش کنید
  • فشار خونتان را کنترل کنید
  • در موقعیت‌های استرس‌زا قرار نگیرید

رژیم غذایی

متخصص قلب و عروق در اصفهان به شما توصیه خواهد کرد که رژیم غذای قلبی را رعایت کنید و مقدار نمک مصرفی را کاهش دهید و غذاهای کم چرب و کم کلسترول مصرف نمایید.

 میزان مصرف نمک در این بیماری نقش بسیار مهمی داشته و در صورت عدم رعایت مواردی که پزشک نارسایی قلب اصفهان در این زمینه توصیه می کند می تواند سبب تشدید علائم بیماری می گردد.

ورزش

 بیشتر بیماران مبتلا به نارسایی قلب همچنان می‌ توانند ورزش کنند، اما دکترنارسایی قلب دراصفهان میزان و نوع ورزش را به شما خواهد گفت زیرا ورزش هایی که به نحوی سبب افزایش فشار وارده به بدن شود مانند وزنه برداری (ورزش های استاتیک ) در اغلب بیماران مبتلا به این بیماری ممنوع می باشد.

وزن و رژیم غذایی مناسب یکی از مهم ترین موارد برای کنترل نارسایی قلب

وزن

در صورت نیاز، دکترنارسایی قلب اصفهان به شما خواهد گفت که وزنتان را کاهش دهید. کنترل وزن نیز در این بیماری از مواردی است که باید به شدت رعایت شود.

حمایت خانواده 

خانواده نقش مهمی در حمایت و درمان بیمار مبتلا به نارسایی قلبی دارند. کسانی که دچار این بیماری می شوند اغلب دچار احساس ناتوانی در مراحل اولیه بیماری می کنند، که این موضوع اغلب به دلیل اضطراب ناشی از ابتلا به این بیماری است.

در صورتی که هنوز بیماری پیشرفت ننموده و بیمار اغلب کارهای خود را می تواند بدون مشکل انجام دهد. لذا حمایت خانواده در این مراحل بسیار اهمیت دارد.

زمانی که برای درمان نارسایی قلب دارو مصرف می‌ کنید، نیاز است که برای بررسی میزان پتاسیم خون و عملکرد کلیه، آزمایش خون بدهید.

زمان انجام آزمایش خون بستگی به داروهای مصرفی شما دارد.

بسیاری از بیماران بدون بروز هیچ مشکلی این داروها را مصرف می‌ کنند. با این‌حال، در صورت بروز عوارض جانبی حتماً به پزشک اطلاع دهید. خیلی مهم است که داروها را دقیقا مطابق دستور پزشک مصرف نمایید.

مصرف دارو برای نارسایی قلبی

در این قسمت قصد داریم به سؤالات شما در مورد مصرف دارو برای نارسایی قلب نظیر چه داروهایی برای نارسایی قلبی تجویز می‌شود و اساس درمان نارسایی قلبی کدام دارو است پاسخ دهیم. اگر به بیماری نارسایی قلب در اصفهان مبتلا هستید باید به شما بگوییم خوشبختانه تمام داروهای مفید برای نارسایی قلبی در ایران وجود دارد و فوق‌تخصص نارسایی قلب باتوجه‌به علائم بیماری می‌تواند این دارو‌ها را برای بیمار تجویز ‌کند. در ادامه به معرفی بهترین دارو برای نارسایی قلب می‌پردازیم:

مهار‌کننده‌های آنزیم مبدل آنژیوتانسین

این نوع از داروها برای کاهش فشارخون و فشار روی قلب تجویز می‌شود. انالاپریل، کاپتوپریل و لیزینوپریل جزو این دسته از دارو‌ها قرار می‌گیرند.

دیگوکسین

این دارو با افزایش قدرت انقباض قلب، باعث پمپاژ بهتر قلب می‌شود.

مسدود‌کننده‌های بتا

این نوع از دارو‌ها فشارخون، ضربان قلب و علائم نارسایی قلب را کاهش می‌دهند.

چه مواقعی نیاز است که به پزشک نارسایی قلب در اصفهان مراجعه کنیم؟

البته این موضوع باید توسط متخصص نارسایی قلب دراصفهان شما تعیین شود ولی معمولا در ابتدا، شاید نیاز باشد که هر هفته به پزشک مراجعه کنید تا میزان پاسخ به دارو بررسی شود.

پس از اینکه پزشک دارو های شما را تعیین کرد و حال عمومی شما بهتر شد، می‌ توانید تعداد مراجعات را کمتر کنید.

چه مواقعی با پزشک تماس بگیریم؟

در صورت بروز هر یک از علایم مذکور باید به متخصص نارسایی قلب اصفهان اطلاع دهید.

مشکلات جدی قلبی و ریه می‌ توانند باعث بروز علایمی مشابه نارسایی قلب شوند. همچنین باید برای بررسی شرایط و داروهایتان با پزشک در تماس باشید.

بهترین دکتر نارسایی قلب اصفهان

در این مقاله به بررسی علائم نارسایی قلب در اصفهان پرداختیم. بیماران محترم باید در صورت بروز این علائم به دکتر نارسایی قلب اصفهان مراجعه کنند. پزشک فوق تخصص نارسایی قلب باتوجه‌به سابقه پزشکی شما و علائم فیزیکی که دارید، علت بیماری شما را تشخیص داده و راه‌های تشخیصی و آزمایش‌های لازم را به شما توصیه می‌کند. بیماران محترم می‌توانند برای درمان نارسایی قلب خود به آقای دکتر مصطفی حکمت متخصص قلب و عروق و آنژیوگرافی در اصفهان مراجعه کنند. علاوه بر این بیماران محترم می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد بیماری‌های قلبی و پاسخ به این سؤال که پرفیوژن قلبی چیست به سایت دکتر مصطفی حکمت مراجعه کنند.